Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Search in posts
Search in pages
Search in groups
Search in users
Search in forums
Filter by Custom Post Type
job
case
team
service
Filter by Categories
Geen onderdeel van een categorie

Coaching

Services

"Out of your vulnerabilities will come your strength"Sigmund Freud

Goede leiders zijn verbinders. Om in verbinding te zijn met anderen moet je allereerst in verbinding zijn met jezelf. In een periode waarin je flink onder druk staat, lastige besluiten moet nemen, of een persoonlijk groeifase doormaakt, kan een coach een katalysator zijn. Maar sparren met ‘iemand van buitenaf‘ kan je ook veel ruimte geven om vrijuit te reflecteren op wat je doet, op besluiten die je neemt en op hoe je met je mensen en bazen omgaat.
Onze stijl van coachen is uitdagend. We zullen je niet vertellen hoe het moet, maar we helpen je om zélf je eigen weg te zoeken of blokkades op te ruimen.

Personal coaching

Personal coaching

Personal coaching

Onze coachingsstijl kenmerkt zich altijd door persoonlijke verbinding, betrokkenheid en respect. We leren je te kijken naar je eigen patronen en afweermechanismen.
De coaches van The Changery zijn allen ervaren in het vak. We verschillen van elkaar in achtergrond, opleiding en aanpak. Maar allemaal zetten we je in actie en dagen we je uit om nieuwe, andere dingen te proberen en verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leerproces. Allemaal geven we je warmte als je het even niet meer ziet zitten. Wij zijn een klankbord als je je afvraagt of je het wel goed doet.

Mentoring

Mentoring

Mentoring

Als mentor begeleiden wij executive leaders, gedurende een langere periode. Vaak heeft de leider behoefte aan een klankbord en vertrouwenspersoon van buiten, om over gevoelige kwesties en dilemma’s te sparren, die hij of zij niet intern kan bespreken. Dit kan over de inhoud gaan, maar ook over het politieke spel dat gespeeld wordt aan de top van een bedrijf. Of over de eenzaamheid die soms gepaard gaat met een (nieuw verworven) toppositie.

Intervisie

Intervisie

Intervisie

It’s lonely at the top. Daarom brengen wij leiders bij elkaar in intervisiegroepen. Het uitdiepen van praktijkcases en dilemma’s met mensen van een gelijk niveau geeft nieuwe inzichten, dubbelloops leren en veel positieve energie. In onze intervisiegroepen werken we met groepen leiders uit 1 of verschillende bedrijven die een vergelijkbare verantwoordelijkheid dragen. Op verzoek begeleiden wij ook intervisie voor specifieke vakgenoten, bijvoorbeeld onze HR intervisie. Onze deelnemers zijn vaak enorm opgelucht als ze merken dat ze niet alleen zijn in de vragen waar ze mee in hun maag zitten. En in de eenzaamheid die ze soms voelen in hun rol.

Loopbaan

Loopbaan

Loopbaan

Wij coachen mensen bij het zoeken naar een nieuwe passende stap in hun carrière. In het loopbaantraject staan we stil bij jouw persoonlijkheid, vaardigheden, ervaring en doelen.
Wij ontwikkelen samen met jou een loopbaanprofiel: jouw waarden, passie, drijfveren, kwaliteiten, persoonlijkheid, capaciteiten en competenties. Ook jouw biografie komt nadrukkelijk aan bod. Want het leven wordt voorwaarts geleefd en achterwaarts begrepen.
Daarnaast begeleiden we mensen tijdens een periode van overspannenheid of burnout, ontslag of negatieve ervaringen in het werk.

Wilt u meer weten? Neem contact op met ons.