Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
job
case
team
service

Personal Coaching

Services

Out of your vulnerabilities will come your strength
Sigmund Freud

In Egotrip neemt Nanja Kolk je mee op reis door de menselijke psyche. Dwars door het ondoorgrondelijke landschap van je brein, door de dichte mist van je onbewuste, langs de kolkende stroom van je gedachten en gevoelens, naar de oeroude wortels van je verleden, en weer terug naar je relaties in het hier-en-nu.
Meer over Egotrip

Goede leiders zijn verbinders. Om in verbinding te zijn met anderen moet je allereerst in verbinding zijn met jezelf. In een periode waarin je flink onder druk staat, lastige besluiten moet nemen, of een persoonlijk groeifase doormaakt, kan een coach een katalysator zijn. Sparren met ‘iemand van buitenaf‘ kan je ruimte geven om vrijuit te reflecteren op wat je doet, op besluiten die je neemt en op hoe je met je mensen en bazen omgaat.

Impact

We zullen je niet vertellen hoe het moet, maar we helpen je om zélf je eigen weg te zoeken en blokkades op te ruimen. Onze coachingsstijl kenmerkt zich door persoonlijke verbinding, betrokkenheid, humor en respect. We zetten je in actie en dagen je uit om nieuwe, andere dingen te proberen en verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leerproces.

Wil je meer weten? Neem graag contact op met ons.