Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
job
case
team
service

Leiderschapsontwikkeling

Services

When you get caught in the impact zone, get back up, because you never know what’s over the next wave
Bethany Hamilton

In Egotrip neemt Nanja Kolk je mee op reis door de menselijke psyche. Dwars door het ondoorgrondelijke landschap van je brein, door de dichte mist van je onbewuste, langs de kolkende stroom van je gedachten en gevoelens, naar de oeroude wortels van je verleden, en weer terug naar je relaties in het hier-en-nu.
Meer over Egotrip

Op 13-jarige leeftijd overleefde surfster Bethany Hamilton een aanval van een haai en verloor daarbij haar linker arm. Bethany liet zich niet afleiden door haar beperking, maar liet zich leiden door haar enorme toewijding aan surfen en keerde na een maand weer terug in de golven en won nog vele titels.

Je leert jezelf kennen op de momenten dat het leven regie over je neemt. Dan is er geen ontkomen aan. Maar hoe sta je stevig als dit gebeurt en hoe neem je regie in het hier en nu? Dat doe je allereerst door niet door je bril maar naar je bril te kijken. Door van een afstandje naar jezelf te kijken en je jezelf ‘betrapt’ op gevoelens, gewoontes en gedachten die jij doodnormaal bent gaan vinden. Jouw innerlijke geitenpaadjes waarin je zo vaak rondjes bent gaan draaien dat je in slaap bent gesukkeld.

Hoe beter je jezelf kent, hoe ‘wakkerder’ je bent en hoe beter je gereedschapskist gevuld is. Het is alleen niet genoeg. Het gaat om wat er volgt op het zelfinzicht. Een liefdevolle maar goed gemikte schop onder je eigen kont.

Laat het avontuur beginnen!

 

Wil je meer weten? Neem graag contact op met ons.