Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
job
case
team
service

Teamontwikkeling

Services

If you want to go fast go alone, if you want to go far go together
Afrikaans gezegde

In deze corona- tijd hebben we een goede samenwerking met locaties waar veilige ruimte gegarandeerd is. Alternatief: een teamsessies in de natuur.

“Vaak gaat zo’n heisessie hartstikke goed. We begrijpen elkaar, het is leuk, geeft energie en er worden nog goede dingen besproken ook. Hoe is het dan toch mogelijk dat ik geen opwaartse leercurve zie? Na een week of twee zitten we gewoon weer met z’n allen in hetzelfde patroon.”

Wij geloven in sterke teams, die gaan voor hetzelfde doel en die het beste uit elkaar halen. Teams met hart voor de zaak en voor elkaar. Teams kunnen alleen succesvol zijn door goed samen te werken, elkaar door dik en dun te vertrouwen, door samen te leren van successen en van fouten en eigen verantwoordelijkheid te nemen.

Impact

Eén goede teamsessie maakt nog geen zomer. Daarom begeleiden wij een team vaak gedurende een langere periode. Tijdens deze periode plannen we een aantal sessies van één of een aantal dagen. Ook schuiven we aan bij een paar vergaderingen, om het team ook eens in het wild te observeren en van feedback te voorzien. Wij koppelen de inhoud aan het proces. Onze sessies zijn daarom zo opgebouwd dat werken aan het team versterkend werkt voor een inhoudelijke onderwerp: doordat je elkaar beter begrijpt kan je sneller een gedragen besluit nemen.

Interventies op maat

• Teamcoaching. Inzicht krijgen in de versterkende en beperkende patronen.
• Teamreizen. Samen een impactvolle ervaring delen, weg uit de alledaagse context.
• Conflictbemiddeling. Een soort relatietherapie op het werk. ‘Meervoudig partijdig’, brengen we mensen op een veilige en evenwaardige manier met elkaar (terug) in gesprek.
• Vergadercoaching. Het mes scherp houden, met aandacht en energie.
• Team Maturity Survey. Eerlijke en open analyse over hoe het team functioneert.

Wil je meer weten? Neem graag contact op met ons.