Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
job
case
team
service

Cultuurverandering

Services

Cultivated culture can overpower even the strongest of intents
G.R. Stephenson

In Egotrip neemt Nanja Kolk je mee op reis door de menselijke psyche. Dwars door het ondoorgrondelijke landschap van je brein, door de dichte mist van je onbewuste, langs de kolkende stroom van je gedachten en gevoelens, naar de oeroude wortels van je verleden, en weer terug naar je relaties in het hier-en-nu.
Meer over Egotrip

Gewenste cultuur? Verantwoordelijkheid nemen. Proactief zijn. Klantgerichtheid. Beter leren omgaan met verandering. Meer vertrouwen. Elkaar aanspreken. Ruimte geven.…. Als het om cultuurverandering gaat hebben we vaak hoge verwachtingen. Maar cultuurverandering op de managementagenda is een mixed blessing; iedereen vindt het belangrijk en is geïnspireerd om er zijn schouders onder te zetten. En tegelijkertijd weet niemand echt wat je moet doen om die hardnekkige cultuur in beweging te krijgen.

Impact

In onze cultuurtrajecten werken wij gelijktijdig met managers en met mensen op de werkvloer. Wij zien vaak dat managers en medewerkers verschillende visies hebben op de cultuur. En dat klopt ook, want ze werken iedere dag in een volstrekt andere context; zij kijken door een andere bril. Wij helpen bij het bij elkaar brengen van ideeën, zodat acceptatie en begrip ontstaan: de basis van alle verandering.

Wil je meer weten? Neem graag contact op met ons.