Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
job
case
team
service

Mariette de Bruin

Mariette de Bruin

Be brave. Take risks. Nothing can substitute experience

Paulo Coelho

mariette@thechangery.nl
Meer over Mariette op LinkedIn

Mariette is medeoprichter en partner van The Changery. Zij heeft een master in de bedrijfseconomie en is zij opgeleid als team en executive coach bij RINO en Phoenix Opleidingen. Zij heeft ruime ervaring opgedaan in organisatieadvieswerk en in het bedrijfsleven. Als consultant begeleidde zij complexe veranderprocessen in diverse sectoren.

In haar werk als organisatieadviseur bij the Changery begeleidt zij leiders en teams bij transformatieprocessen die een fundamentele mind shift vereisen. Als het echt spannend wordt en bij interne conflicten weten opdrachtgevers haar vaak te vinden. Omdat ze scherp is en omdat je met haar kunt lachen. Daarnaast heeft Mariette een bijzondere affiniteit met het ontwerpen en ontwikkelen van zelfsturende organisaties. Who needs bosses?

Over Mariette

Mariette weet haarfijn de onderstroom te benoemen. Ze kijkt je aan met die heldere blauwe ogen en verwoordt vervolgens haarscherp precies datgene waarvan je denkt: gaat ze dat nou echt vragen? Ja, dat gaat ze dus echt vragen.