Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Search in posts
Search in pages
Search in groups
Search in users
Search in forums
Filter by Custom Post Type
job
case
team
service
Filter by Categories
Geen onderdeel van een categorie

Mariette de Bruin

Mariette de Bruin

"Zichtbaar maken wat niet gezien wil worden als bron van groei"

mariette@thechangery.nl
Meer over Mariette op LinkedIn

Mariette is bedrijfseconoom en heeft ruime ervaring opgedaan in advieswerk en bedrijfsleven. Als management consultant werkte zij als programma manager in complexe veranderprocessen (fusies, overnames, herinrichting, inkrimping, groei) in diverse sectoren. Als change manager bij TNT vloog zij de hele wereld over. Mariette is opgeleid als team en executive coach bij RINO (een ICF en NOBCO-gecertificeerde opleiding) en Phoenix Opleidingen (systemisch werk, karakterstructuren).

Mariette is medeoprichter en partner van The Changery. In haar werk als organisatie adviseur en verandermanager begeleidt zij leiders en hun teams bij strategie-implementatie, organisatie-inrichting en gedragsveranderings processen. Als het stormt in teams en bij conflicten weten opdrachtgevers haar vaak te vinden. Daarnaast werkt zij als executive coach en begeleidt zij leiders en professionals op het persoonlijke vlak. Ze heeft een bijzondere affiniteit met visie-en leiderschapsontwikkeling in de gezondheidszorg.

 

 

Over Mariette

Mariette opereert graag op het scherpst van de snede en weet haarfijn de onderstroom te benoemen. Ze schuwt de courageous conversation niet.