Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
job
case
team
service

Map van Arem

Map van Arem

It's better to have a great team then a team of greats

Simon Sinek

map@thechangery.nl
Meer over Map op LinkedIn

Map is als associate verbonden aan the Changery. Ze werkte meer dan 20 jaar in verschillende leiderschapsrollen binnen het vak van marketingcommunicatie. Als laatste als mede-eigenaar van een creatief bureau dat onder haar leiding uitgroeide van 15 naar 75 talenten. Als zelfstandig ondernemer weet Map als geen ander hoe leiderschap & cultuur een organisatie kan maken of breken en heeft zij een gevulde rugzak als het gaat over het doorbreken van taaie cultuurpatronen. Wat Map meebrengt is een schat aan ervaring in het leiding geven aan de meest uiteenlopende teams.

Door haar scherpe intuïtie heeft Map al snel in de gaten wat er moet gebeuren om mensen, processen en teams aan de praat te krijgen en deze boven zichzelf uit te laten stijgen. Ze is pragmatisch en doortastend en weet een sfeer te creëren waarin mensen elkaar gemakkelijker weten te vinden. Ze heeft een speciale affiniteit met het begeleiden van start-ups en jonge bedrijven die naar een volgende fase willen groeien.

Over Map

Map is een echte verbinder. Haar humor en charme laten het dikste ijs smelten. Om vervolgens de zeilen te hijsen en met stevigheid en charisma koers te zetten naar nieuwe horizonnen. In het weekend is zij vaak te vinden op haar eigen schip, waarmee zij eindeloos over de Nederlandse wateren koerst.