Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
job
case
team
service

Lieke Beks

Lieke Beks

Be yourself. An original is worth more than a copy

lieke@thechangery.nl
Meer over Lieke op LinkedIn

Lieke is partner bij The Changery en heeft een master in zowel de psychologie als in de personeelswetenschappen. De eerste jaren van haar carrière werkte ze als HR manager bij Albert Heijn en deed ze een project voor Ahold in Ghana. Daarna maakte ze de overstap naar de consultancy, waarbij zij zich specialiseerde in HR advies, training en leiderschapsontwikkeling. Zij is opgeleid als coach bij Phoenix Opleidingen (NLP, TA, systemisch werk).

Zij is onze sessietijger, dol op teamontwikkeling en leiderschapsprogramma’s. Ze ontwerpt en begeleidt Management Development programma’s, ook op internationale schaal. Op de planken in haar hoofd liggen honderden werkvormen paraat en Lieke weet met haar creativiteit dan ook altijd te verrassen.

Over Lieke

Lieke heeft veel energie en vertrouwen en stort zich met hart en ziel in het onbekende. Improvisatie is haar op het lijf geschreven, zij is de ideeën-generator, die niet terugdeinst voor onorthodoxe werkvormen. Lieke kan zowel krachtig als kwetsbaar zijn. Zij accepteert mensen zoals ze zijn en voegt daar haar eigen perspectief aan toe.