Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Search in posts
Search in pages
Search in groups
Search in users
Search in forums
Filter by Custom Post Type
job
case
team
service
Filter by Categories
Geen onderdeel van een categorie

Nanja Kolk

Nanja Kolk

"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music."

Friedrich Nietzsche

nanja@thechangery.nl
Meer over Nanja op LinkedIn

Nanja is Arbeids- en Organisatiepsycholoog, en promoveerde met onderzoek naar de validiteit van assessment-methoden: kunnen we succes van managers voorspellen? Ze is een ervaren management consultant in bedrijfskundige verandertrajecten (fusie, herinrichting, inkrimping, operational excellence) in meerdere sectoren. Daarnaast is Nanja opgeleid als team en executive coach bij RINO (ICF en NOBCO gecertificeerde opleiding) en Phoenix Opleidingen.

Nanja is medeoprichter van The Changery en managing partner van het kantoor. In haar werk als adviseur en programmaleider begeleidt zij management-teams bij het regie voeren over integrale strategie-implementatietrajecten: strategie, organisatie-inrichting, gedragsverandering en operational excellence. Ook coacht Nanja leiders en professionals en werkt als docent bij Management Development programma’s op de thema’s change management, organisatie, leiderschap en psychologie.

Over Nanja

Nanja houdt net zoveel van psychologie als van veranderkundige hersenkrakers. Ze is het meest in haar element als ze zich overal mee mag bemoeien.


Verlicht in nog geen 90 pagina’s. Beloofd. Zit jouw ego je in de weg? Of zitten de ego’s van anderen jou in de weg? Lees dit boek. Het groene gras naast jouw vertrouwde, zanderige geitenpaadje ziet er ineens verrassend aantrekkelijk uit.
Méér lezen / boek kopen