Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Search in posts
Search in pages
Search in groups
Search in users
Search in forums
Filter by Custom Post Type
job
case
team
service
Filter by Categories
Geen onderdeel van een categorie

Robin van Soolingen

Robin van Soolingen

"Nothing is more revealing than movement."

Martha Graham

robin@thechangery.nl
Meer over Robin op LinkedIn

Kickbokser, karatekampioen, jeugdhulpverlener, trainer. Robin weet als geen ander hoe het boksen een uiting is van wat er zich van binnen afspeelt. Ooit begon hij met vechtsport om zich als klein jongetje staande te houden op het schoolplein. Dit leidde uiteindelijk tot een succesvolle carrière in de topsport met als bekroning het wereldkampioenschap karate. Zijn persoonlijk reis veranderde van ‘winnen of verliezen’ naar ‘hoe verbind ik mij met anderen’. Van vechtsporter naar begeleider van persoonlijke ontwikkeling van kinderen en volwassenen.

Met de bokshandschoenen aan laat Robin je ervaren wie je bent en waar je kracht en mogelijkheden liggen. In een spannend en toch veilig klimaat, want daar zorgt hij voor. Jouw manier van boksen maakt duidelijk volgens welke patronen je voelt, denkt en handelt in je contact met anderen. Je ontdekt wat je blokkeert en hoe je die blokkades doorbreekt. Je leert je angst te overwinnen en gebruik te maken van je enorme veerkracht.

Over Robin

Robin heeft een fijngevoelige sensor voor wat mensen doen in contact en hoe zij hun lichaam daarin gebruiken. Er zijn even geen woorden nodig, het lichaam vertelt het hele verhaal.