Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Search in posts
Search in pages
Search in groups
Search in users
Search in forums
Filter by Custom Post Type
job
case
team
service
Filter by Categories
Geen onderdeel van een categorie

Anna Overdijkink

Anna Overdijkink

"A vision is not just a picture of what could be, It is an appeal to our better selves, A call to become something more"

Rosabeth Moss Kanter

anna@thechangery.nl
Meer over Anna op LinkedIn

Anna heeft een master in de bedrijfseconomie. Ze is een ervaren management consultant op het gebied van cultuur en change management, coaching en training. Als ondernemer heeft zij aan de basis gestaan van een aantal adviesbureaus en professionele netwerken. Zij is opgeleid als coach en therapeut bij Phoenix Opleidingen (NLP, TA, systemisch werk).

Anna is medeoprichter en partner bij The Changery. In haar werk als adviseur begeleidt zij teams en organisaties in veranderingstrajecten. Met haar specialisme op het gebied van inspirerende vergader- en overlegstructuren, heeft zij veel managementteams verlost van hun oude en taaie vergaderpatronen. Verder traint Anna bedrijven in Core Skills, een vaste set aan professionele vaardigheden die een (project)team zich in een intensieve vierdaagse meester maakt.

Over Anna

Anna is een eigenzinnige adviseur en coach, met een onafhankelijke blik op de wereld om haar heen. Haar analyses zijn scherp en komen vaak uit onverwachte hoek. De rebel in haar krijgt alle ruimte: zij durft af te wijken van de norm.