Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
job
case
team
service

Teamreizen

Teamreizen

Waarom op reis

Onze teamreizen zijn als geen ander. Weg van morsige zaaltjes met post-its en op naar 3 tot 5 dagen naar een andere wereld. Een omgeving die totaal anders is dan de hectiek waar jullie dagelijks in leven en werken. Deze dagen geven ruimte om afstand te nemen en vanuit die afstand naar jezelf, het team en jullie leiderschapsuitdaging te kijken. Elkaar leren kennen, niet aan de oppervlakte, maar in de diepte, is avontuurlijk. A bumpy road. Als team ontwikkelen betekent in eerste instantie bewust zijn van jezelf en wat jouw impact is op de anderen in jouw team en in de organisatie.

Impact

Te beginnen bij jezelf, leer je de dynamieken binnen en tussen jouw teamleden fundamenteel te begrijpen, en deze kennis in te zetten om impact te creëren binnen jullie organisatie en bij klanten. Deze reis biedt niet alleen kennis over de fundamenten van de persoonlijkheids- en gedragspsychologie, maar is bovenal een indrukwekkende mentale en emotionele reis. Je leert over kracht, impact en verbinding. Je verdiept jouw inzicht in jezelf en scherpt aan wat jou en jullie te doen staat te doen staat als leiders en als mens. Bovendien smeed je een ijzersterke band met jouw management teamgenoten.

Ingrediënten

• persoonlijke intakes met alle teamleden
• thema’s tijdens de reis zijn teamdynamieken en persoonlijk leiderschap
• er is evenveel tijd voor fun en locale experiences als voor de werksessies
• we gaan op digital detox, dus geen tellie’s en laptops mee
• er gaan 3 verzegelde brieven mee op reis, 1 van een geliefde, 1 van een werkrelatie of klant en 1 van iemand die je spannend vindt en aan wiens mening je waarde hecht

Waar gaat de reis naar toe

We kunnen jullie verrassen, we kunnen samen iets bedenken of jullie kiezen zelf een plek waar je hart sneller van gaat kloppen. Kenia, Zuid Afrika, Spanje en Marrakech zijn plekken waar wij ons inmiddels thuis voelen en jullie graag mee naartoe nemen. Wil je wel een bijzondere ervaring met elkaar beleven maar is er een kleiner budget dan kunnen wij ook avontuurlijke reizen creëren in Nederland en/of België.

Wil je meer informatie over deze reizen? Neem graag contact met ons op.