Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
job
case
team
service

My Nature

My Nature

Me, myself and I. That’s all I got in the end.

Beyoncé Knowles

We hebben allemaal wel van die levensvragen die ons een tijdje achtervolgen. Misschien zijn ze juist in deze tijd meer op de voorgrond gekomen. Of door alle drukte even vergeten. Van die vragen die echt even aandacht vragen…waar je geen simpel snel antwoord op hebt. Als je er geen aandacht aan besteedt, gaan ze steeds harder roepen.

In ons onderbewuste ligt het antwoord vaak al geduldig op ons te wachten. Maar we kunnen er niet “bij”: kibbelende kinderen, veeleisende klanten of andere urgente zaken houden ons druk aan de oppervlakte.

Iets voor mij

Niet voor deelnemers die op zoek zijn naar een quick fix of een rationele bypass. Ook niet voor mensen die zonder kaart geen stap durven zetten. Maar als je durft te verdwalen, nieuwsgierig kunt blijven…en jezelf vertrouwt om er met rugzak alleen op uit te gaan, dan is dit avontuur voor jou!

Wat is het

Je gaat een dag of 24 uur ( XL versie) op pad in je favoriete natuurgebied, en The Changery reist met je mee in je rugzak. We begeleiden je zoekproces zoals je dat van ons gewend bent: dicht op de huid, confronterend en …..horen we daar een schaterlach die de stilte even verstoort? Zo zijn we op afstand toch heel dichtbij. De investering is €495,00 exclusief BTW.

Impact

Verstilling en vertraging helpen je in het betere spitwerk, en dat allemaal in de natuur. Dit geeft nieuwe inzichten in oude patronen die je steeds weer verleiden in dezelfde geitenpaadjes. Voor eens en altijd afrekenen met oude verhalen die niet meer recht doen aan wie je nu bent. Zicht op hoe die verhalen je in de weg zitten en hoe je daar anders in kunt bewegen. Met een nieuw doorleefde intentie kom je het bos uit om in de weerbarstige praktijk op het rechte pad te blijven.

Ingrediënten

• Virtueel intakegesprek met Changery coach
• Voorbereidingsopdrachten
• Feedbackbrieven
• Begeleidingspakket in je brievenbus
• Audio begeleiding en podcasts
• Virtueel outtakegesprek met Changery coach
• In samenwerking met Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer helpen we je op weg met wandelroutes en natuurhuisjes voor overnachting (zelforganiserend: je kiest je eigen favoriete plek)

Review

“Twee dagen ben ik op pad geweest. Met een fles thee en mijn lievelingseten. Het was een ervaring om – als je drie kinderen hebt – weer eens helemaal alleen te zijn. Alleen met wat ik wil. En met wat ik nodig heb. Het was fijn om mijn coach zo dichtbij me te hebben via de audio. Het heeft me geholpen om een aantal toerentellers weer wat slagen terug te draaien. Ik heb echt nieuwe inzichten opgedaan, die me nog steeds helpen in de drukte van alledag andere keuzes te maken. Ik kan het iedereen aanraden!”

Hanneke Muijs Manager Learning & Development NautaDutilh

Aanmelden

NB na aanmelding kun je 2 weken later het bos in

  • Persoonlijke gegevens

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.