Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
job
case
team
service

Stilte retraites

Stilte retraites

GEWOON EVEN UIT

Zit je back to back ingepland en snak je naar een moment voor jezelf? Je hebt veel meegemaakt maar nog geen tijd gehad om even stil te staan. Of je wilt gewoon even niets?

Onze verslaving aan actie, druk om te presteren, te blijven rennen en problemen snel op te lossen houdt ons af van onze grootste bron van persoonlijk leiderschap: aandacht. De natuur en de stilte helpen je om van een afstand naar jezelf te kijken. Met minimale begeleiding maar wel een paar krachtige vragen die je meeneemt onderweg.

Ga je mee?

Een retraite van 1 dag of 24 uur op een prachtige plek op de Veluwe. Je bent 1 dag of 24 uur zonder telefoon, zonder een vast programma, samen met een groep mede deelnemers die allemaal zin hebben om even UIT te staan. Het is iedere keer weer een verrassing om te merken hoeveel impact zo’n dag heeft. Vanuit het niets ontstaan er nieuwe inzichten, gaat je creativiteit stromen en kan je weer goed voelen hoe het met je is en of je de goede koers aan het varen bent.

Begeleiding

Mariette is een door de wol geverfde leiderschapscoach en begeleidt deze dagen samen met Ian Read, een Zuid-Afrikaanse wildernis gids. Ian kan je als geen ander laten ervaren wat de kracht is van de stilte en de natuur.

Meld je aan

Meld je aan via office@thechangery.nl o.v.v. “retraite”. Dan laten we je weten zodra we weer nieuwe data hebben.

Locatie

Op een prachtige oude boerderij op Landgoed Tongeren (Gld) die exclusief voor Stichting Kenchaan ter beschikking is gesteld.

Kosten

1 dag : € 350,-, incl. lunch, diner en drank.
24 uur: € 500,- incl. overnachting, lunch, diner, ontbijt en drank.

Mocht je vragen hebben, bel of app dan met Mariette:  06-22752351.

Stichting Kenchaan

De opbrengst van deze dagen gaat, na aftrek van de kosten, geheel naar Ian en zijn stichting Kenchaan, die zich inzet voor het behoud van de Zuid Afrikaanse natuur.

En dat is hard nodig.

Met de opbrengsten worden projecten gefinancierd die de lokale bevolking opleiden om hun eigen achtertuin, de wildparken, te beschermen. Ook is er veel geld nodig om stroperij tegen te gaan, waar de Afrikaanse wildparken door geteisterd worden. De inkomsten uit toerisme schieten hiervoor tekort en wij willen ook niet meer massaal in het vliegtuig stappen. Via deze mini trails in de Nederlandse natuur kunnen wij onze bijdrage leveren.

Voor meer informatie: https://kenchaan.com/

I went to the woods because I wished to live deliberately, to front only the essential facts of life Henry David Thoreau