Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
job
case
team
service

Masterclass Persoonlijk Leiderschap

Masterclass Persoonlijk Leiderschap

Masterclass Persoonlijk Leiderschap

Ken je de film Groundhog day? TV-weerman Phil (Bill Murray) ontdekt tot zijn afgrijzen dat hij elke dag opnieuw wakker wordt op 2 februari. Keer op keer dezelfde dag beleven. Dit is eigenlijk een perfecte metafoor voor het menselijk gedrag. We zijn nou eenmaal gewoontedieren en op het moment dat we iets willen veranderen haalt ons brein werkelijk álles uit de kast om ons in onze bekende patronen te houden.

Aandacht geven aan wat je automatisch doet is onze grootste bron van persoonlijk leiderschap. Om hier een stap in te zetten is het nodig om stil te staan bij jezelf en even te stoppen met alle activiteiten die jou daarvan afleiden. Dat je je bewust wordt van wat je automatismen zijn, wat ze je brengen, waarom je dit zo goed hebt geleerd en waarom het je soms ook belemmert. Het vraagt dat je op zoek gaat naar de schaduw van jouw bewustzijn. Die stukken waar je misschien liever niet komt maar waar ook de sleutel ligt tot verandering.

There is a crack, a crack in everything. That’s how the light gets in – Leonard Cohen –

Voor wie?

Je hebt een positie waarin je veel impact hebt op anderen. Dat kan soms best eenzaam zijn, want vaak kan je je dilemma’s niet zomaar delen met anderen. Regelmatig vind je jezelf terug in je eigen groundhog day en zie je jezelf weer in dezelfde patronen belanden. Je wilt verstevigen wie je bent en waar je voor staat. En welke impact je wilt hebben op je eigen leven, op je team en op de wereld. Hoe je je eigen koers kunt houden en inspirerend bent voor anderen.

Wat gaan we doen en wat levert het op?

Wij zetten je in actie en reflectie en dagen je uit om nieuwe, andere dingen te proberen zodat je een trendbreuk maakt in jouw taaie patronen. Als leider én als mens. Je gaat je verdiepen in de psychologie van leiderschap en in de oorsprong van jouw patronen. Je leert om te antwoorden in plaats van te reageren zoals je het altijd al doet en deed. Je gaat de natuur in om te ervaren wat de stilte met je doet. En tijdens een boks- of ademsessie sessie word je jezelf bewust van wat je lichaam je te zeggen heeft. De groep en ook een aantal belangrijke mensen in jouw omgeving zijn daarbij een krachtige versneller van jouw leerproces.

Ingrediënten

  • Intakegesprek, waar we ingaan op de oorsprong van jouw patronen en jouw leervraag aanscherpen
  • Feedback brieven van 3 VIPS: een geliefde, een belangrijke werkrelatie en iemand wiens mening je zowel spannend als waardevol vindt
  • 2-daagse Masterclass inclusief overnachting
  • Een fysieke workshop, waarin je je bewust wordt dat je lichaam ook een rijke bron van informatie is
  • My Nature, na de Masterclass ga je een dag alleen de natuur in, begeleid door ons via opdrachten en podcasts
  • Outtake gesprek waarin we reflecteren op jouw proces en jouw inzichten nog een stap verder brengen

Reviews deelnemers

“Wat een geweldige reis was het, het leek wel een hele week. Het voelt ook alsof ik nu door kan gaan met een goede ingepakte backpack in plaats van een koffer waarin ik last minute alle spulletjes heb gedumpt.”

“Deze dagen waren toch een echte highlight van afgelopen jaar en ik blik er nog steeds met veel plezier op terug, ondanks de jank-partijen. De sleur en druk op werk achterhaalt me regelmatig, maar ik kan er steeds sneller uitkomen en voel me meer woke-up than ever.”

“Ik heb bij thuiskomst een heel bijzonder gesprek gevoerd met mijn vrouw, dat ik zonder deze Masterclass vermoedelijk nooit zou hebben gevoerd.”

“Wat was het bijzonder en wat ik voel me verlicht (zowel in de zin dat ik het licht heb gezien als in de zin dat het me lichter heeft gemaakt). Ik heb zo ongelooflijk veel zin om door te gaan, maar nu vanuit de gedachte dat ik beter weet hoe ik dit kan aanpakken.”

“Ik ben nog steeds aan het zoeken naar de juiste woorden om de afgelopen dagen te beschrijven naar de mensen om me heen. Het was echt een openbaring op veel vlakken.”

Data

31 januari & 1 februari
2 & 3 april
5 & 6 november

Prijs

€ 3.750,- excl. btw. Dit is inclusief diner, ontbijt en overnachting.

Begeleiders

De masterclass wordt begeleid door Mariette de Bruin en Patricia de Boer

Locatie

Een sfeervolle locatie op een prachtige plek in de natuur in Nederland.

Aanmelden

  • Persoonlijke gegevens

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.