Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
job
case
team
service

Morten Hjort

Morten Hjort

Het gemiste als bron van inspiratie

mortenhjort@phoenixopleidingen.nl
Meer over Morten op LinkedIn

Morten vervulde verschillende managementfuncties, nationaal en internationaal, en heeft daarmee veel affiniteit met het begeleiden van organisatie- en leiderschapsvraagstukken. Morten is trainer, coach en directeur van Phoenix Opleidingen. Al vele jaren werkt hij samen met The Changery, als onze supervisor en als inspirerend docent in de opleidingen Systemisch Werken, de Maskermaker, Professionele Begeleiding in Organisaties van Phoenix.

Morten werkt met het Changery team samen in trajecten voor onze opdrachtgevers en in de leiderschapsreizen die wij organiseren naar Andalusië. Gebruik makend van familieopstellingen, maar meer nog door zijn eigen manier van contact maken, brengt hij mensen in korte tijd tot diepgaande inzichten. Dit doet hij op intense wijze maar altijd met een flinke dosis humor.

Over Morten

Wat Morten inspireert is de reis van de mens als onderdeel van een groter geheel. En dit vervolgens zó uitleggen dat je eindelijk snapt. Een dag met Morten is een dag op het puntje van je stoel. Morten weet te raken, maar kan gelukkig ook nog zelf geraakt en verrast worden.