Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
job
case
team
service


								

Climb the mountain
not so the world can see you,
but so you can see the world

David McCullough jr

Onze verslaving aan actie, druk om te presteren, te blijven rennen en problemen snel op te lossen houdt ons af van onze grootste bron van persoonlijk leiderschap: aandacht. Om bewust stil te staan bij jezelf is het nodig om te stoppen met alle activiteiten die afleiden van dat bewustzijn. Wij nemen je een week mee uit de dagelijkse hectiek naar een andere wereld. Geen telefoons, geen camera’s, geen laptops.

Iets voor mij

Je bent Senior Executive. Jouw positie is enorm uitdagend, maar soms ook eenzaam. Hoe heb je impact en hoe blijf je authentiek? Ben je koersvast en inspirerend voor anderen? Maakt dit werk je gelukkig? Leiderschap op managementteamniveau gaat, naast wat je presteert, om wie jij bent en wat jij uitdraagt. In dit programma brengen we mensen samen die toe zijn aan het maken van een grote stap in hun persoonlijk leiderschap. En die bereid zijn persoonlijke vragen en verhalen in te brengen in een groep medereizigers.

Wat levert het op

Het vergroten van je eigen kracht, impact en het maken van verbinding. In deze reis leer je afstand te nemen van jezelf en vanuit die afstand naar jezelf te kijken. Het gaat er niet om dat je in wezen moet veranderen maar dat je aandacht hebt voor wat je automatisch doet. Je verdiept jouw inzicht in jezelf en scherpt aan wat jou te doen staat als leider en als mens. En je smeedt een ijzersterke band met 9 andere leiders, die net als jij op pad zijn.

Kracht

Een krachtige leider kent zichzelf goed. Wat zijn de ervaringen die jouw overtuigingen hebben gevormd, die bepalen hoe jij anderen ervaart en hoe anderen jou ervaren? Niet door je bril maar naar je bril kijken dus. En vervolgens, hoe kun je effectiever zijn op een manier die bij je past?

Impact

Vaak zijn er parallellen tussen hoe jij acteert in een zakelijke context en de dynamieken uit jouw gezin van herkomst. Je leert deze parallellen herkennen. Hoe scherper je dit doorgrondt en gewaarwordt, hoe meer impact en innerlijke rust je zult hebben als leider en als mens.

Verbinding

Een verbindend leider maakt ook dynamiek onder de oppervlakte bespreekbaar. Vaak versterkt deze onzichtbare dynamiek dat wat zichtbaar is. Door jouw eigen reis te maken, leer je dit ook bij anderen te herkennen en expliciet te benoemen, zodat je hen kan helpen in beweging te komen.

Proces

Tijdens een intakegesprek leren we elkaar kennen en verkennen wij jouw leervraag. Daarnaast vraag jij drie mensen een brief te schrijven: een geliefde, jouw baas en een persoon wiens mening je zowel spannend als waardevol vindt. Deze brieven gaan in een verzegelde envelop mee op reis. Voor verdere verdieping na afloop van deze de reis bieden wij intervisie (zonder onze begeleiding) supervisie (met begeleiding), coaching bij The Changery of een opleidingstraject bij Phoenix Opleidingen.

Data

25 & 26 januari
Als je op de hoogte wilt worden gehouden, laat het ons graag weten via office@thechangery.nl

Inspiratiebronnen & toepassingen

Transactionele analyse, afweermechanismen, karakterstructuren, systemisch werken & patroonherkenning,
leiderschap & lidmaatschap, kerntransformatie, plek, ordening en loyaliteit, imprints & re-imprints, overdracht & tegenoverdracht.

Investering

De kosten voor deelname aan deze reis zijn €7.800 (excl. BTW). Daarin zijn inbegrepen:
• intakegesprek met een van de coaches
• kennismakingsmiddag met deelnemers en coaches
• vijf trainingsdagen en –avonden
• retourticket
• vijf overnachtingen, ontbijt, lunch en diner
• vervoer, studiemateriaal, activiteiten, reisbegeleiding
• outtake gesprek met een van de coaches
• een terugkommiddag en –avond