Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
job
case
team
service

Young leaders Intensive

Impact starts with I and leads to We

Young leaders Intensive

Iets voor mij

Je bent tussen de 28 en 38 jaar en hebt een uitdagende baan. In deze baan kun je vlammen met alle talenten die jij in je hebt: intelligentie, kennis, creativiteit, jouw gevoel voor humor, de manier waarop je contact maakt met anderen, hoe je jezelf neerzet in jouw team, de organisatie en naar klanten.

Maar niet alle dagen zijn top. Soms sneeuw je onder, onder het werk, onder de druk van je baas, onder medewerkers die wat van je willen, de klant en soms ook collega’s. Sta ik goed op de kaart? Wat als anderen mijn twijfels en kwetsbaarheid zien? Maak ik snel genoeg carrière? Heb ik impact als leider? Neemt de klant me serieus? Kan ik de werkdruk aan? Hoe maak ik tijd voor liefde en wellicht al een jong gezin, vriendschap en ontspanning? Een geweldige baan dus, maar misschien ook wel een van de meest veeleisende.

Wat levert het op

Je leert jezelf kennen als je op je best bent, én als je geen beste dag hebt. Je leert over jouw persoonlijke overtuigingen en waarden, die je van huis uit hebt meegekregen. En je leert hoe impactvol jij kunt zijn door echte verbinding aan te gaan met jezelf en met anderen. Deze intensive biedt niet alleen kennis over de fundamenten van de persoonlijkheids- en gedragspsychologie, maar is bovenal een indrukwekkende mentale en emotionele reis met 9 andere young leaders.

Proces

Het is een kort maar krachtig traject. We starten met een intake gesprek met een van de coaches. Tijdens het intakegesprek leren we elkaar kennen en verkennen wij jouw leervraag. Daarna volgen er 2 blokken van 2 dagen (beiden met 1 overnachting). Na de intake vraag jij 3 mensen een brief te schrijven: een geliefde, jouw baas en een persoon wiens mening je zowel spannend als waardevol vindt. Deze brieven gaan in een verzegelde envelop mee naar de eerste 2-daagse. Tussen de 2 blokken is er intervisie waarin jullie taaie vraagstukken samen een stuk lichter maken door elkaars wijsheid vol te benutten. En jullie gaan elkaar een dag spiegelen. Een dag meelopen in het werkende leven van een andere young leader uit de groep. Kijken, luisteren en observeren en aan het einde van de dag teruggeven wat je hebt gezien. En vise versa natuurlijk. Na het 2e blok volgt een outtake gesprek waarin we ophalen wat jouw inzichten zijn en hoe je deze kunt gaan verzilveren.

Data & begeleiders

De Young Leaders Intensive wordt 1 keer per jaar gegeven en de datum in 2018 is op 16 & 17 oktober en op 21 & 22 november. Patricia Louridtz en Eric van der List begeleiden dit programma. De boks-clinic wordt gegeven door Robin van Soolingen.

Investering

De kosten voor deelname aan deze reis zijn €3.850 (excl. BTW). Daarin zijn inbegrepen:
• Een intakegesprek én een outtake gesprek
• Twee x een 2-daagse module met daarin kennisblokken en challenges
• 2 x een overnachting, eten en drinken
• Studiemateriaal, activiteiten, reisbegeleiding
• Deelname aan een intervisiegroep.
• Een dag in het leven van (spiegelen van een mede young leader)
• Box-clinic (bodymindheart interactie)
• TED talk clinic + ieder een TED talk
• 3 Feedbackbrieven
• Systemisch werk (familie en organisatieopstellingen)
• 1 persoonlijke challenge voor jou als leider

Aanmelden