Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
job
case
team
service

Verbonden ademcirkel

Verbonden ademcirkel

Verbonden ademcirkel – De kracht van ademen

Al bijna 10 jaar organiseren we verbonden ademsessies met Tijn Vuijk als onderdeel van teamsessies of de Masterclass. En wie dit eenmaal heeft ervaren, wil graag meer omdat het een krachtige tool is om uit de dagelijkse hectiek te stappen en in je lichaam te komen. Vanaf nu kan je deelnemen aan een verbonden adem cirkel met maximaal 6 deelnemers.

Voor wie?

Leiders en professionals die hard presteren, veel van zichzelf vragen en op zoek zijn naar ontspanning, rust en verbinding met zichzelf.

Wat gaan we doen en wat levert het op?

Tijdens deze sessie zal Tijn je begeleiden in een specifieke ademhalingstechniek. Deze ademhalingstechniek omvat een diep en ritmisch ademhalingspatroon zonder pauzes tussen inademing en uitademing. Het doel is om een verhoogde zuurstoftoevoer naar het lichaam te bevorderen en om een staat van helder bewustzijn te creëren. De sessie is ontworpen om je uit te nodigen voor een innerlijke reis, waarbij je emoties, fysieke sensaties en inzichten kunt ervaren. Hierna volgt een diepe ontspanning, die bewustwording en heling kan bevorderen. Je creëert hierdoor meer ademruimte en daarmee meer ruimte in jezelf.

Programma

  • 13:45 uur: Inloop
  • 14:00 uur: Start met korte check-in en introductie verbonden ademen
  • 14:40 uur Verbonden ademen (liggend) + diepe ontspanning
  • 15:50 uur afronding + check out
  • 16:30 uur einde

Reviews deelnemers

“De ademsessie was echt magisch voor mij, ook al gebruik ik dat woord nooit. Ik voelde me volledig verbonden met mezelf en heb een diepe ontspanning ervaren die ik nog nooit eerder heb meegemaakt. Een absolute aanrader.”

“Ik was aanvankelijk sceptisch, maar na het bijwonen van deze sessie ben ik volledig om. Tijn heeft me begeleid naar een diepe staat van ontspanning en bewustwording. Ik voelde me na afloop herboren en vol energie. Bedankt voor deze ervaring!”

“De verbonden ademsessie heeft me geholpen om stress en spanning los te laten. Ik heb letterlijk de last van mijn schouders voelen verdwijnen tijdens de sessie. Tijn heeft een veilige omgeving gecreëerd waarin ik me volledig kon overgeven.”

“Als iemand die altijd in haar hoofd zit, was deze ademsessie een verademing. Ik voelde me volledig aanwezig in het moment en in mijn lijf. Het was alsof alle ruis in mijn hoofd wegviel en ik alleen nog maar kon voelen.”

Data

23 april
18 juni
2 juli
10 september
22 oktober
3 december

Prijs

€500 voor zakelijke klanten en €300 voor privé klanten

Contactinformatie

Mocht je vragen hebben of hulp nodig hebben voorafgaand aan de sessie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via tijn@thechangery.nl of office@thechangery.nl.

Locatie

Boerderij Runderlust, Wagenzolder, Rijksstraatweg 167, Loenen aan de Vecht.

Aanmelden

  • Persoonlijke gegevens

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.