Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Search in posts
Search in pages
Search in groups
Search in users
Search in forums
Filter by Custom Post Type
job
case
team
service
Filter by Categories
Geen onderdeel van een categorie

Tali Gross

Tali Gross

"Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure. It is our light, not our darkness that most frightens us."

Marianne Williamson

tali@thechangery.nl
Meer over Tali op LinkedIn

Tali heeft een master klinische psychologie en specialiseerde zich vervolgens in arbeid en organisatiepsychologie. Zij begon haar loopbaan bij een trainingsburo als (intercultureel) trainer en volgde opleidingen op het gebied van NLP, voice dialogue en acteren. Ze is een alround gedragstrainer en op haar best als ze kan improviseren. Haar gevoel is daarbij een ijzersterk kompas. Tali nodigt uit om te experimenteren, om nieuw gedrag uit te proberen en om grenzen te verleggen. Haar feedback is haarscherp en helpt om patronen te zien en te veranderen.

Tali werkt samen met The Changery als associate. Als trainer en trainingsacteur begeleidt zij leidinggevenden en teams in het vinden en benutten van hun unieke kracht. Als coach en verandermanager begeleidt zij leiders en teams in verandertrajecten.

 

Over Tali

Tali is authentiek, sensitief en veelzijdig. Tali is verantwoordelijk en een bekwame vakvrouw. En er moet zeker ook gelachen worden.