Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
job
case
team
service

Patricia de Boer

Patricia de Boer

Courage starts with showing up and letting ourselves be seen

patricia@thechangery.nl
Meer over Patricia op LinkedIn

Patricia is partner bij The Changery en heeft een master in de organisatiepsychologie. Daarnaast is zij opgeleid bij Phoenix Opleidingen en het Hellinger Instituut met een specialisatie in systemisch werk in organisatie- en familiesystemen. Door haar jarenlange ervaring in het bedrijfsleven is zij een geloofwaardige sparringpartner voor leiders die de harde zakenwereld willen verbinden met persoonlijke groei.

Patricia’s talent is persoonlijke en leiderschapsontwikkeling. Zij begeleidt managementteams, leidt leiderschapstrajecten en coacht leiders en professionals. Als het ingewikkeld wordt tussen mensen is zij op haar best en ontrafelt ze de dynamiek die is ontstaan. Met als doel het echte gesprek, van mens tot mens, te faciliteren en er weer ruimte ontstaat om te bewegen.

OVER PATRICIA

Bij Patricia bruist het. Als ze de kamer binnen komt dan gaat vanzelf het licht aan. Met haar energie creëert zij snel een veilige ruimte voor die gedachten en emoties die meestal onder de oppervlakte blijven. Zo kan het moeilijke gesprek gevoerd worden, niet door te duwen en de spotlight erop te zetten, maar vanuit aandacht en leiderschap. Patricia is resultaatgericht en recht door zee. Als je meer over haar wilt weten kan je ook luisteren naar haar podcasts.