Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Search in posts
Search in pages
Search in groups
Search in users
Search in forums
Filter by Custom Post Type
job
case
team
service
Filter by Categories
Geen onderdeel van een categorie

Erna Versteegden

Erna Versteegden

"Be the change you wish to see in the world."

Mahatma Gandhi

erna@thechangery.nl
Meer over Erna op LinkedIn

Erna heeft haar achtergrond in Bedrijfskunde, Marketing, Communicatie, Leiderschap en Diversiteit. Zij heeft ruime internationale corporate en managementervaring in het aansturen van teams in marketing, communicatie en sales, financiële operations en kwalitatieve verandertrajecten. Erna is opgeleid als team en executive coach bij Phoenix opleidingen en Harvard Business School.

Erna is als associate verbonden aan The Changery. Als interimmanager en adviseur begeleidt zij management teams en organisaties bij diversiteitstrajecten, verbeterprocessen en bepalende communicatie in verandering. Erna heeft een specialisatie in operationele processen, communicatie en diversiteit. Ook is ze bestuurder bij diverse maatschappelijke verenigingen en organisaties en actief netwerker.

 

Over Erna

Erna is een resultaatgerichte interimmanager en adviseur, die zich in een professionele, internationale omgeving als een vis in het water voelt. Zij is energiek, heeft humor. Erna neemt geen genoegen met minder, er zijn altijd mogelijkheden.