Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
job
case
team
service

Caro Nieuwenhuis

Caro Nieuwenhuis

Don't Play what's there, play what's not there

Miles Davis

caro@thechangery.nl
Meer over Caro op LinkedIn

Caro is partner bij The Changery en is van oorsprong sociaal pedagoog. Als ze de kans kreeg,  zou ze alle kinderen in de wereld willen redden, maar gelukkig zijn ook volwassenen bij haar aan het goede adres. Al sinds 1979 coacht ze teams, leiders en professionals.  Ze werkte bij de Koninklijke Marine, en is ondernemer geweest van diverse bedrijven. Caro is opgeleid bij MIT (Boston) en Phoenix Opleidingen.

Caro heeft door haar 35 jaar ervaring alle hoeken en gaten van het Nederlandse bedrijfsleven gezien en begeleidt managementteams bij groepsdynamiek, cultuurverandering en opvolgingsvraagstukken. Maar waarom wachten tot je 10 jaar werkervaring hebt? Caro begint bij de basis en begeleidt ook de nieuwe generatie leiders. Daarnaast is Caro bestuurlijk actief in organisaties die zich bezighouden met muziek; om kinderen te verrijken en te bereiken.

Over Caro

Gewapend met een flinke dosis levenservaring, mensenkennis en humor verwoordt zij op eloquente en inspirerende wijze het verhaal van mensen en teams. Ze legt dingen bloot en komt snel tot de essentie. Na een pittige sessie luistert Caro altijd nog even naar Miles Davis in bed.