Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
job
case
team
service

Ontdek de kracht van stilte

Ontdek de kracht van stilte

When you search for nothing you find everything

Niets is meer Coronaproof dan de natuur. Maar ook voor en na de wandeling nemen wij de veiligheidsvoorschriften in acht.

Betrap je jezelf erop dat je van vergadering naar vergadering rent? Is actie-reactie jouw huidige modus? Ben je meer bezig met anderen dan met jezelf? Heb je de laatste tijd veel te verwerken gehad? Dan is deze wandeling iets voor jou. Blijven rennen en problemen snel oplossen houdt ons af van onze grootste bron van persoonlijk leiderschap: aandacht. In de stilte ervaar je pas écht hoe het met je is. In de stilte komen er antwoorden.

We wandelen ongeveer 4 uur in stilte op een prachtige plek in de omgeving van Epe. We lunchen in een Koetshuis en eindigen de dag bij het haardvuur. Daar delen we ervaringen over onze stilte. Heel boeiend wat iemand meemaakt als het stil is. We ervaren dat we veel meer verbonden zijn dan we denken. En met onze ervaringen raken we elkaar en leer je over je eigen thema’s.

Data & begeleiders

We begeleiden een aantal keer per jaar een stiltewandeling, check met office@thechangery.nl wanneer de eerstvolgende wandeling is. Deze dag wordt begeleid door Eric van der List en Mariette de Bruin, twee door de wol geverfde coaches met een voorliefde voor de natuur.

Investering

De investering is €500 excl. BTW, daarin zijn inbegrepen:
• wandeling in stilte met reflectie onder begeleiding van 2 coaches
• lunch en een kop soep bij het haardvuur aan het einde van de dag

10% van jullie bijdrage gaat naar de Kenchaan Foundation. Deze foundation heeft als doel de Zuid Afrikaanse wildernis te behouden voor toekomstige generaties. Momenteel zijn wij samen met oprichter en wildernis coach Ian Read een leiderschapsreis aan het vormgeven in Zuid Afrika. Zodra er meer bekend is, kan je dit vinden op deze website onder leiderschapsreis.