Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
job
case
team
service

Relatie Coaching

Services

The quality of our relationships determines the quality of our lives
Esther Perel

De kwaliteit van ons leven hangt af van de kwaliteit van onze relaties. Dat is zo in liefdesrelaties, maar ook op de werkvloer.

Wij horen vaak de zin: ‘ik houd zakelijk en privé graag gescheiden’. Maar zeg eens eerlijk, hoe doe je dat? Parkeer je dan een stuk van jezelf bij de voordeur als je het kantoor binnenstapt en haal je dat aan het einde van de dag weer op? Inmiddels weten we wel beter. Of het nou thuis is of op je werk, je neemt je hele IK overal mee naar toe. En hoe harder je delen van jezelf denkt buiten de deur te houden, hoe meer dit grip krijgt op je relaties.
Soms kan je samen verstrikt raken in vervelende patronen of overspoeld worden door emoties en lukt het niet meer om er zelf uit te komen. Dan kan relatiecoaching een goede optie zijn. Hierin zijn wij meervoudig partijdig, afwisselend voor de één zonder tegen de ander te zijn.

• voor jou en je levenspartner
• bij een conflict of vastgelopen samenwerking op het werk

Impact

In relatiecoaching helpen wij jullie om inzicht te krijgen hoe het nou komt dat jullie elkaar zo raken of juist kwijtraken. En in welke negatieve dynamiek jullie samen kunnen belanden. Je zou dit kunnen zien als een gezamenlijke vijand die je allebei graag wilt verdrijven. En dit is per definitie een spannend en soms ook pijnlijk proces, maar ook een enorme kans om het leven leuker te maken voor en met elkaar.

Wij willen de dingen niet mooier maken dan ze zijn. Soms is er teveel gebeurd dat het niet meer lukt om de verbinding te herstellen. En dan begeleiden we ook het proces van goed afscheid nemen.

Wil je meer weten? Neem graag contact op met ons.