Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
job
case
team
service

Masterclass Impact in Relaties 

Masterclass Impact in Relaties 

Masterclass Impact in Relaties

Relaties bouwen is een belangrijke skill in het leven, misschien wel dé belangrijkste. Uiteindelijk willen we allemaal gezien worden in de ogen van degenen die er voor ons toe doen en willen we pijn, conflict en gedoe vermijden. Om dat te bereiken halen we, bewust en onbewust, van alles uit de kast.

In iedere relatie doen we dat weer anders. Hoe meer er gebeurt in de dynamiek met de ander, hoe meer er te ontdekken en te leren valt over jezelf. Want ook al zijn we in de basis natuurlijk allemaal grappig, slim, evenwichtig en redelijk, soms zijn we dat helemaal niet. Zeker als we onder druk staan, onzeker zijn of gewoon met het verkeerde been uit bed zijn gestapt.

Je herkent het vast dat een bepaald persoon maar iets hoeft te zeggen en pats je zit bovenop de kast. Of andersom, dat het contact zo vanzelfsprekend is dat je elkaar zonder woorden begrijpt. Onbewust plakken we verwachtingen op de ander, op basis van eerdere ervaringen, op basis van wat we graag zouden willen of wat ons goed zou uitkomen. Dit heeft impact op onszelf, maar natuurlijk ook op de ander. We beseffen niet altijd hoe groot die impact is. Als je je bewust bent van wat jij hierin doet en waarom, heb je de sleutel in handen tot verandering.

Daarvoor is het nodig om afstand te nemen en aandacht te hebben voor wat we vaak automatisch doen. Zoals Auschwitz survivor en psychiater Viktor Frankl zo mooi verwoordde: “Between stimulus and response there is a space. In that space is our power to choose our response. In our response lies our growth and our freedom.”

Voor wie?

Je hebt een positie waarin je veel impact hebt op anderen en je hebt de wens jouw relaties te verstevigen. Je staat open om te leren over wat jij oproept in het contact en wat anderen oproepen bij jou.

Wat gaan we doen en wat levert het op?

We zetten de schijnwerper op de donkere hoeken van jouw bewustzijn zodat je meer zicht krijgt op hoe je contact maakt, hoe je verbindt, hoe je relaties bouwt en hoe je afscheid neemt. Je maakt een sprong in het diepe en gaat nieuwe ervaringen opdoen. Dit geeft je een groter palet aan mogelijkheden én nieuwe energie om jouw impact in relaties te vergroten. Deze Masterclass doe je samen met een groep van 8 à 10 aan elkaar gewaagde deelnemers.

Ingrediënten

  • Persoonlijke intake
  • Voorbereidingsopdracht
  • 2-daagse Masterclass

Data

Prijs

€ 3.750,- excl. btw. Dit is inclusief diner, ontbijt en overnachting.

Begeleiders

De masterclass wordt begeleid door Mariette de Bruin en Patricia de Boer

Locatie

Op onze favoriete plek, Buitenplaats de Hoorneboeg, waar het als vanzelf gaat om even afstand te nemen van de dagelijkse hectiek.

Aanmelden

  • Persoonlijke gegevens

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.