Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Search in posts
Search in pages
Search in groups
Search in users
Search in forums
Filter by Custom Post Type
job
case
team
service
Filter by Categories
Geen onderdeel van een categorie
Cases

Management Development

Een energiebedrijf krijgt te maken met meer veranderingen dan ze gewend was: toegenomen concurrentie, een veeleisende klant, behoefte aan duurzaamheid en snelle technologische ontwikkelingen.

De organisatie staat aan de vooravond van een periode van veel verandering. Veerkracht is nodig bij alle leidinggevenden en medewerkers. The Changery ontwikkelt een programma dat de leidinggevenden helpt bij het omgaan met onzekerheid, weerstand, en soms harde besluiten.

Gedurende de loop van het traject bleek pas hoezeer hun veerkracht op de proef zou worden gesteld. We stuurden ze op een surfplank weg en toen kwam er een orkaan voorbij. Maar juist de onstuimige ontwikkelingen bij het bedrijf hebben er voor gezorgd dat alle managers uit hun comfort zone stapten en middenin de stretch zone terecht kwamen. En soms helaas ook in de panic zone… The Changery leerde de deelnemers over change management en persoonlijke groei en begeleidde hen in het maken van een grote stap in hun ontwikkeling als leider en als mens.

Wilt u meer weten? Neem contact op met ons.