Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Search in posts
Search in pages
Search in groups
Search in users
Search in forums
Filter by Custom Post Type
job
case
team
service
Filter by Categories
Geen onderdeel van een categorie
Cases

Intervisie

Een commercieel bedrijf heeft een dynamische, jonge cultuur. Alles draait om sales en marketing.

Het is een succesvolle organisatie met een optimistische, vrolijke sfeer. Verliezen, daar houden ze niet van. Hoewel de meeste medewerkers assertief zijn, vindt niet iedereen het gemakkelijk om zich vrij uit te spreken. Tegelijk hebben ze een collectieve allergie voor alles wat soft is en moeilijke dingen worden liever weggelachen.

Bij het management en in de teams ontstaat steeds meer urgentiebesef om de onderlinge samenwerking te verbeteren en het lerend vermogen te vergroten. The Changery coacht op een manier die bij dit bedrijf past. Confronterend, zonder poespas, met humor en een lange adem.

Een van de interventies waar The Changery bij ondersteunt is het werken met intervisie. Intervisie helpt ze te leren reflecteren en zich expliciet uit te spreken. Zowel binnen als tussen de afdelingen. Hierdoor ontstaat meer openheid en onderling begrip. Na een periode van begeleide intervisie, traint The Changery een groepje getalenteerde medewerkers om zelf de sessies voor hun collega’s te begeleiden.

Wilt u meer weten? Neem contact op met ons.