Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
job
case
team
service

Bali Solo Retreat

Bali Solo Retreat

Solo maar niet alleen

Dit is een reis die je solo gaat maken, waarschijnlijk voor het eerst in je leven. Omdat je verlangt naar stilte en bezinning. Naar voelen waar je staat en waar je naartoe wilt bewegen. Want in jouw volle leven kom je aan veel dingen toe behalve aan die vragen en thema’s die op dit moment bepalend zijn voor jouw koers en geluk. Waar geen snel antwoord op te vinden is, die afstand vragen van alles wat je dagelijks bezighoudt. Over bijvoorbeeld het vervolg van jouw werkende leven, de manier waarop je liefde, vriendschappen of familiebanden beleeft of hoe je het contact met je kinderen ervaart. Vragen over gemis en verlangen.

Je kunt wel wat begeleiding en inspiratie gebruiken, maar waar te beginnen? En groepssessies waar je de hele dag onder de pannen bent staan niet hoog op je verlanglijstje. Zijn deze gedachten herkenbaar? Dan is deze solo retraite naar Bali misschien wel iets voor jou. Op deze reis ben ik, Patricia, jouw gids. Ik maak een programma voor je dat bij je past en wat je uitdaagt. Op Bali begeleid ik je en breng ik je in contact met de meest bijzondere plekken en mensen. Zo ben je niet helemaal alleen en krijg je het neusje van de Balinese zalm voorgeschoteld.

Hoe werkt het

  • voordat je op reis gaat heb je een uitgebreid intakegesprek met mij over wat je bezighoudt en waar je naar op zoek bent in deze periode van jouw leven.
  • vervolgens maak ik een programma op maat voor je, ingevuld over 6 dagen. Mogelijke ingrediënten: dagelijkse meditaties via audio, wandelingen in de ongerepte natuur, een of meer coachgesprekken met mij, yoga, sessies met healers; denk aan acupunctuur, energiewerk, adem of sound sessies, massages, ecstatic dance, etc. En er is ruim de tijd voor vrije ruimte en stilte.
  • om je verder te ontzorgen hebben wij de fijnste plekken uitgezocht om te verblijven. Jij mag kiezen wat het beste bij je past, zodat wij het voor je kunnen regelen. Je vliegticket boeken wij ook voor je.
  • op Bali zijn er een aantal mede-solo-trippers, die net als jij een persoonlijke reis maken. Als je elkaar een keer wilt ontmoeten kan dat, maar het hoeft niet.
  • eenmaal terug in Nederland hebben wij nog twee gesprekken in een periode van drie maanden om de inzichten van jouw reis te integreren en te volgen hoe het gaat.

Wat doe jij

  • Je zorgt ervoor dat je in ieder geval van 11 t/m 16 maart op Bali bent, maar ik raad je aan er zowel aan de voorkant als aan de achterkant minimaal een dag aan vast te plakken.
  • Je bent bereid om 6 dagen afstand te nemen van alle dagelijkse afleiding door middel van een digital detox. Je bent bereikbaar voor noodgevallen, maar je ontvangt geen mails, apps, nieuws, Netflix, etc.

Bali

Nergens ter wereld heeft zich zoveel wijsheid op 1 plek verzameld als op Bali. Het wordt niet voor niets het eiland van de goden genoemd. De historie, de jungle, de tempels, de rijstvelden, de zon, de tropische regenbuien, de vriendelijke mensen, het heerlijke eten en de rijkheid aan healers maken het een magische plek.

Deze retreat heeft alles in zich om jou tot rust te laten komen en je in contact te brengen met jouw levensenergie. Dat kan spannend zijn, want wat ga je dan voelen? Dus er is ook een dosis moed voor nodig: je gaat ervaren hoe het echt met je gaat, wat pijn doet en wat je verlangt. En je krijgt een doorkijkje wat er mogelijk wordt als je trouw bent aan wie jij werkelijk bent. Een ding is zeker, het wordt een avontuur!

Data

11 t/m 16 maart

Prijs

€ 7.500,- excl. btw. In deze prijs zit de 6-daagse retreat inclusief je verblijf met ontbijt & economy vliegticket. Restaurants voor lunch en diner mag je zelf kiezen en zitten niet in de prijs. Tips hiervoor krijg je van ons.

Begeleiding

De solo retreat wordt begeleid door Patricia de Boer

Locatie

Ubud, Bali

Aanmelden

  • Persoonlijke gegevens

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.